Help mee

Help mee

Al met al brengt de verwezenlijking van onze droom veel werk en kosten met zich mee en daarom is iedere hulp van harte welkom. Daarom vragen wij u: draagt u ons werk een warm hart toe en wilt u ons ondersteunen, dan kan dat op diverse manieren.

Fysieke bijdrage

Wilt u graag een steentje bijdragen en ons fysiek ondersteunen?  Zowel binnen als buiten is er veel werk te doen. Zo kunt u helpen met schilderen, schoonmaken, de tuin aanleggen / onderhouden of   bouwklusjes. Of het nu eenmalig is of iedere week, alle hulp is van harte welkom!

Wilt u vrijwilliger worden? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u ons financieel ondersteunen? Dat kan op meerdere manieren

  • Periodieke gift

U kunt ook gebruikmaken van het gunstige belastingvoordeel via de periodieke schenking. Daarvoor schenk je minimaal vijf achtereenvolgende jaren een vast bedrag aan Gezinshuis Jedidja. De Belastingdienst eist dan dat je dit vastlegt in een schriftelijke overeenkomst. Een periodieke schenking mag volledig van je belastbaar inkomen worden afgetrokken. Bovendien hoeft Gezinshuis Jedidja er geen schenkingsbelasting over af te dragen.

  • Maandelijkse gift

Wij werken niet met automatische incasso’s door automatisch geld van je rekening af te schrijven. We kiezen er bewust voor dat u als donateur zelf de donatie overmaakt. Wil je toch het gemak van een automatische maandelijkse donatie, dan kunt u uw maandelijkse gift via internet bankieren automatiseren, door zelf een periodieke overboeking in te stellen. Wij bankieren bij de Rabobank.

  • Eenmalige gift

Onze bankgegevens
IBAN: NL60RABO0356475042
Graag bij de omschrijving jouw postcode en huisnummer vermelden!

Wilt u zo’n schenkingsovereenkomst met ons aangaan? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.